top of page

OULUJÄRVI

IGLUT

arctic-lake-experience-brandikuva-hd.jpg

Tervetuloa viettämään upea igluyö Oulujärvellä!

Iglumme sijaitsee Oulujärven rannalla n. 20 km Kajaanin keskustasta.

Varauksen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan arvioidun saapumisajan, jotta voimme olla ottamassa teidät henkilökohtaisesti vastaan ja opastaa iglulle. Tarvittaessa järjestämme kuljetuksen iglulle Kajaanista, Vuokatista tai haluamastanne kohteesta.

Iglumajoitus sisältää runsaan ja raikkaan aamupalan, joka toimitetaan igluun haluamananne ajankohtana. Iglussa on lisäksi lähdevesipullot, kahvi- ja teetarvikkeet sekä minibaari. Iglussa on ruokailuvälineet ja kylmälaukku omia eväitä varten.

 

Elämysillallinen Oulujärven rannalla on tilattavissa erikseen majoitusvarauksen yhteydessä. Oulujärven lähiruokaa - paistettua kalaa, perunamuussia ja salaattia sekä puolukkapiirakkaa sisältävän illallisen hinta on 50 €/hlö.

Iglussa on wc, mutta ei suihkua. Rantasaunamme lämpiää tilauksesta. Yksityisen rantasaunan hinta on talvella (1.10.-30.4.) 120 € / 2 h ja kesällä (1.5.-30.9.) 80 € / 2 h.

Voit myös yhdistää iglumajoitukseen hotelliyön kartanohotelli Karolineburgissa, Original Sokos Hotel Valjuksessa tai Vuokatin Aatelissa.

Iglussa on lämmitys talvella ja kesäisin ilmastointi.

Asiakaspalaute
9,8

”Uniikki majoitus järven päällä kelluvassa iglussa. Laineet keinutteli ja maisema oli kaunis. Todella mukava sänky. Sievät astiat ja kaunis sisustus. Hyvää teetä tarjolla. Sateellakin kaunis maisema, aamuyöstä pilvien kaikottua upea maisema.”  - Johanna 

”Paikka oli kaunis ja rauhallinen. Kaikki oli siistiä ja laadukasta - sänky oli erinomainen! Aamupala oli runsas ja maukas. Ystävällinen palvelu kruunasi kaiken. Ihana kokemus!” - Noora

VARAA IGLUYÖ OULUJÄRVELLÄ TÄSTÄ

bottom of page